Student sökes som vill arbeta extra som husvärd!

Student sökes som vill arbeta extra som husvärd!

Studerar du och vill jobba extra med att visa utställningshus? Är du utåtriktad, bra på kundbemötande och tycker om att ge god service? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en student som vill jobba extra som husvärd för Älvsbyhus utställningshus. Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära att visa runt och svara på frågor kring utställningshuset, för husspekulanter. Det kan vara stunder då det är lugnt på arbetsplatsen vilket är ett ypperligt tillfälle för dig att studera på plats. Med andra ord ett klockrent extrajobb för dig som student! Kanske vill du till och med arbeta med hus i framtiden?

Arbetspassen är mån-tors ca kl. 12-18 och vi ser gärna att du kan jobba ett eller två av dessa dagar varje vecka.

Start sker i början på augusti och visningshuset där du kommer arbeta ligger vid Husknuten i Västra Frölunda.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50 %. Ingen erfarenhet krävs men det är meriterande om du studerar till byggingenjör, mäklare, arkitekt eller liknande. Om inte så har du ett stort intresse för att lära dig nya saker och en vilja att utvecklas.

Låter det intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.

Sökord: Husvärd, Extrajobb, Student, Demonstrant, Göteborg

Sökord: Husvärd, Extrajobb, Student, Demonstrant, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com