Sommarjobba inom logistik som transportplanerare hos Spendrups Bryggeri!

Sommarjobba inom logistik som transportplanerare hos Spendrups Bryggeri!

Är du student och studerar inom logistik? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig som trafikplanerare hos Spendrups Bryggeri AB mellan v23-34!

Information om uppdraget:

Som trafikplanerare hos Spendrups Bryggeri kommer du lägga det dagliga körschemat för företagets C-chaufförer. Du har även kontakt med kunder på mail och telefon då det kan bli ändringar i leveranser samt är beredd på att göra ändringar i upplägget om en chaufför blir sjuk. Du kommer aldrig arbeta själv utan en ordinarie trafikplanerare kommer alltid finnas på plats.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl 10-18, alternativt kl. 9-17. Det kan förekomma vissa ändringar i tiderna beroende på hur mycket det är att göra. Uppdraget kommer löpa mellan vecka 23-34 och de första 2 veckorna kommer vara upplärning.

Efter sommaren finns det goda möjligheter för att jobba extra under höstterminen.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd till Spendrups Bryggeri.

Detta söker vi:

Som person är du positiv och serviceminded. Du är inte rädd för att prata i telefon och du har kunskap inom logistik. Meriterande är om du studerar någonting inom logistik. Meriterande är även om du har truckkort A-B men det är inget krav.

Sök redan idag då vi arbetar med löpande intervjuer och urval och kommer tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt kandidat!

Sökord: trafikplanerare, logistik, Spendrups bryggeri, Spendrups, Bryggeri
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com