Servicetekniker till Axson Teknik

Servicetekniker till Axson Teknik

Har du studerat Automation på gymnasiet och har ett stort intresse för teknisk utrustning? Trivs du att arbeta i en serviceroll? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Servicetekniker för vår kund Axson till deras serviceavdelning i Göteborg. I rollen som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att utföra servicearbeten på Fronius svetsutrustningar samt på sikt utföra servicearbeten och montage hos Axons olika kunder runtom i Sverige.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Axson. Du kommer att arbeta på Axsons serviceavdelning och ingå i ett team om 4 personer. Axson erbjuder interna utbildningar inom teknik.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Gymnasial utbildning inom el, teknik, automation eller liknande område.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
  • B-körkort.
Det är meriterande om du tidigare arbetat som servicetekniker eller liknande men det är inte ett krav. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av svetsmaskinsreperation. Som person ser vi att du är serviceminded, initiativtagande och strukturerad. Vidare är du inte rädd för att ta kontakt med kunder och leverantörer.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: automation, robot, service, teknik, tekniker, robotteknik, el, ingenjör.

Om arbetsgivaren:

Axson är ett agenturföretag som ingår i en företagsgrupp som marknadsför svetsutrustning och tillsatsmaterial samt tillbehör för material-provning, mätning, svetsning, skärning och lödning. Totalt 50 anställda inom gruppen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se