Servicetekniker på heltid sökes!

Servicetekniker på heltid sökes!

Är du ute efter ett heltidsjobb som servicetekniker? Har du hög arbetsmoral, är utåtriktad och noggrann som person? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig vill jobba heltid som servicetekniker hos Svetsteknik i Göteborg. Svetsteknik är ett företag i en familjeägd bolagsgrupp som startades 1946. Gruppen marknadsför utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning, materialpovning och mätning.

I arbetsuppgifterna ingår det främst att reparera svetsar men även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Vi ser gärna dig som har ett tekniskt intresse för att passa för tjänsten. Du kommer att få upplärning på plats, men meriterande om du har tidigare erfarenheter inom serviceteknik, industri- eller svetsbranschen, liknande arbetsuppgifter eller har ett stort tekniskt intresse.

Start: omgående
Arbetstider: mån-fre kl. 8-16:30, heltid
Arbetsort: Sisjön

Anställningen är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning på 6 månader.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Svetsteknik AB

Detta söker vi:

Vi söker dig som
  • är serviceinriktad och arbetar kvalitetsmedvetet i varje leverans.
  • är noggrann, har hög arbetsmoral och är utåtriktad som person.
  • tekniskt intresse och hög social kompetens.
- har erfarenhet av industri-eller svetsbranchen är meriterande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com