Servicetekniker med elkunskaper

Servicetekniker med elkunskaper

Till följd av flera års expansion så söker nu Constant Clean i Göteborg en ny Servicetekniker!
Är du en handlingskraftig person som är redo för nya utmaningar? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Servicetekniker utgår hemifrån och servar samt reparerar biltvättar, reningsverk och självtvättanläggningar i huvudsak i sitt område. Planerade övernattningar på annan ort förekommer.
Contant Cleans kunder är långsiktiga partners där du löser de uppgifter du ställs inför självständigt och blir ansiktet utåt för företagets kunder.

Ingen dag kommer vara den andra lik. Företaget och dess produkter utvecklas snabbt och vi har trots personal med många års erfarenhet ingen som betraktar sig som fullärd.
Ena dagen kan du utföra tio enklare servicejobb, för att nästa dag tillbringa hela arbetsdagen i en brunn för felsökning av ett reningsverk.
Tredje dagen står du med spett och svets för att laga en konstruktion, och fjärde ägnar du 4 timmar att provtvätta i biltvätt för att lista ut vart felanmälan ligger!

Deras starkaste fokus är att aldrig ge upp och slutföra varje jobb. Gemenskapen i gruppen är stark och alla bidrar efter bästa förmåga och delar på bördan. Övertid är vanligt förekommande.
Jourtjänstgöring förekommer ca 8 tillfällen per år. Man förväntas ställa upp på sina kollegor och kan i gengäld alltid räkna med att få hjälp om det behövs.

Vad kan Constant Clean erbjuda dig?
Fast månadslön
Alltid 70% OB vid övertid
25 dagars semesterrätt, samt 10 dagars betald semester vid anställning som efterskänks om anställningslängden överstiger 5 år.
Servicebil
Fri telefon
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension

Sökord: hantverkare, elektriker,

Detta söker vi:
  • Vi söker dig med goda kunskaper av att hantera verktyg, och bör ha ett tekniskt intresse.
  • För oss är det viktigt att den sökande känner ett långsiktigt engagemang, är hög stresstolerans samt förmåga att jobba långa pass värderas högt.
  • Körkort B
Då vi inte sätter krav på utbildning eller branscherfarenhet så läggs stor vikt vid personlig tillämpning.
Vi ser att du som söker är en person som får saker att hända, du är förtroendeingivande och hanterar problem på ett metodiskt sätt.
Du har inga problem att samarbeta effektivt med andra; delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information - med syfte att uppfylla gemensamma mål!

Om arbetsgivaren:

Vår kund utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar, samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning.

Constant Clean har idag 50-tal anställda inom kem, service, montage, produktion, projektledning, administration samt försäljning.
Huvudkontor samt produktion är beläget i Huddinge strax söder om Stockholm, och med lokala lager från Luleå norr till Kristianstad i söder.
Det är ett familjärt gäng där alla drar åt samma håll. Rak och kort kommunikation samt engagerad personal som brinner för yrket är grundstenarna i anseendet som göder deras tillväxt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se