Servicekoordinator till Junttan AB!

Servicekoordinator till Junttan AB!

Lockas du av att vara nyckelspelaren som får allt att gå ihop? Har du ett stort intresse av service och teknisk support? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Servicekoordinator till vår kund Junttan AB! Junttan AB är specialiserat på design, tillverkning och marknadsföring av hydraulisk pålutrustning. I ett nära samarbete med pålningsentreprenörer har Junttan aktivt utvecklat nya produkter och tagit hela branschen framåt. Genom att kombinera toppmodern pålningsutrustning med förstklassig kundservice hjälper Junttan sina kunder att förbättra sin driftseffektivitet.

Junttan AB är just nu under en spännande tillväxtresa och som Servicekoordinator erbjuds du en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter! Du kommer ansvara över serviceprocessen från start till slut och vara nyckelpersonen som får allt att gå ihop. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
 • Ta emot och registrera inkommande felanmälningar i systemet samt svara på servicefrågor via telefon och mail
 • Informera, planera, boka och dela ut service- och installationsuppdrag till mekanikerna
 • Uppföljning; bevaka och följa upp mekanikernas åtaganden
 • Ansvara för goda kundkontakter, säkerställa hög kvalitet och ständigt utveckla samarbetet med befintliga kunder
 • Svara på offertförfrågningar gällande servicejobb
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Junttan AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och förutsätter att du är lyhörd för interna och externa behov. Som person är du driven, framåt och proaktiv samt uppskattar att utveckla såväl nya som att tidigare kontakter. Vidare har du har ambitionen att vilja utvecklas och tar ägandeskap för verksamhetens service. I rollen krävs initiativtagande, eget ansvar för god planering och vilka prioriteringar som behöver göras. Du arbetar bra både självständigt och tillsammans med kollegor samt har ett flexibelt förhållningssätt.

Vidare ser vi att du:
 • Har erfarenhet/intresse av arbete med service och teknisk support
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har B-körkort
Meriterande är:
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen
 • Finska språkkunskaper
Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Teknisk Support, Teknik, Supporttekniker, Servicekoordinator, Support

Sökord: Teknisk Support, Teknik, Supporttekniker, Servicekoordinator, Support
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com