Sales Executive till TheFork!

Sales Executive till TheFork!

Är du en affärsinriktad person med stort intresse för att bygga nya och långvariga relationer? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

TheFork är ledande inom onlinebokningar av restauranger i Europa och Australien. TheFork grundades 2007 av Bertrand Jelensperger och revolutionerade restaurangmarknaden genom att erbjuda ett nytt sätt att främja relationer mellan restauranger och matgäster och genom att tillhandahålla den första bokningsplattformen online för professionella restauranger.

Som Sales Executive ansvarar du för att skapa tillväxt och lönsamhet samt för att stärka TheForks marknads- och varumärkesposition ute hos kunderna. Du kommer att lägga stort fokus på att nykundsbearbetning där du kontaktar och etablerar relationer med potentiella kunder. Du kommer själv att skapa och få förutsättningar och mandat att driva affärer framåt enligt uppsatta planer och mål. Vi lovar dig ett arbete med frihet under ansvar, där ingen dag är den andra sig lik!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos TheFork. Du kommer kombinera hemarbete med att åka ut på fysiska besök ute hos kunderna. Tjänsten inleds med introduktion och utbildning så att du får alla förutsättningar för att lyckas i din roll. Tjänsten är på heltid och planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker en affärsinriktad person med stort intresse för att bygga nya och långvariga relationer. För att lyckas i denna roll ser vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt, företrädesvis inom någon form av försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Meriterande är:
  • En bakgrund inom uppsökande B2B-försäljning
  • Tidigare jobbat inom restaurangbranschen
Som person är du:
  • Intresserad och har en fingertoppskänsla för kundbehov och affärer
  • Driven och duktigt på att bygga relationer för att skapa affärer genom ett strukturerat försäljningsarbete
  • Målinriktad samtidigt som du är lyhörd och flexibel.
  • Pålitlig och ansvarstagande - detta gör att du vinner förtroende och bygger långsiktiga relationer, både med kollegor och kunder.
Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Sälj, Försäljning, Säljare, Account Manager, B2B

Sökord: Sälj, Försäljning, Säljare, Account Manager, B2B
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com