Säljare inom Fossilfria Drivmedelsbranschen

Säljare inom Fossilfria Drivmedelsbranschen

Har du ett intresse för miljö och hållbarhet? Vill du vara med i utveckligen av fossilfria och klimatsmarta bränslen? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

OG Clean Fuels har blivit den snabbast växande aktören på marknaden inom hållbar mobilitet. Det som startade 2008 har nu vuxit till ett internationellt nätverk i Nederländerna, Tyskland och Italien. OG är den enda bränsleleverantören som exklusivt erbjuder fossilfria och klimatsmarta bränslen som LBG, CBG, vätgas och el. Genom egen produktion och hållbara partnerskap kan de garantera 100% klimatsmarta drivmedel på alla deras tankstationer i Europa. OG's mål är att bli den största gröna bränsleleverantören i Europa. Nu expanderar företaget i Sverige och behöver utöka deras team med en entusiastisk Säljare!

Läs gärna mer om OG Clean Fuels genom att besöka deras hemsida: www.ogcleanfuels.com

Som Säljare kommer du att kontakta företag för att introducera dem för OG's hållbara drivmedel och underlätta övergången från fossila till alternativa bränslen för tung och lätt trafik. Vidare kommer du bland annat att:
  • Ansvara för att förvalta och ha nära kontakt med flertal befintliga kunder
  • Ansvara för kundernas kundresa och deras fortsatta resa mot en hållbar omställning
  • Arbeta självständigt, men även i samarbete med teamet
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos OG Clean Fuels. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider med möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan. För rätt person finns även tillgång till förmånsbil.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi att du:
  • Är social, prestigelös, flexibel, resultatinriktad och initiativrik
  • Har Körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande är:
  • Tidigare erfarenhet inom Sälj
  • Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen
Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Hållbarhet, Säljare, Försäljning, Account Manager, Miljö

Sökord: Hållbarhet, Säljare, Försäljning, Account Manager, Miljö
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com