Rekryteringsassistent till StudentConsulting Göteborg!

Rekryteringsassistent till StudentConsulting Göteborg!

Vi söker en driven och serviceorienterad student, för en ansvarfull och långsiktig tjänst på deltid. Är du noggrann och resultatorienterad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut.

Vi växer och behöver förstärka vårt team i Göteborg med en person som kommer arbeta i rollen som Rekryteringassistent. Tjänsten är placerad inom det affärsområde som jobbar med kvalificerade tjänstemannaroller för bemanning och rekrytering inom; ekonomi, administration, teknik, logistik och utbildning. Du kommer i rollen arbeta i team, nära kundansvarig, rekryteringsassistent och enhetens affärschef. Vi sitter i trevliga lokaler belägna precis vid Stenpiren centralt i Göteborg.

Tjänsten som rekryteringsassistent är ansvarfull och innebär både administrativa och serviceinriktade arbetsuppgifter med rekrytering som huvudområde. Rollen innebär mycket kontakt med kandidater och företag.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
  • Searcha efter kompetens via intern kandidatdatabas samt externt via Linkedin och Monster.
  • Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer, personliga intervjuer samt referenstagning.
  • Uppsökande kandidataktiviteter via elevregister och Ladok.
  • Annonsutformning och publicering.
Tjänsten är långsiktig på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta ca 16 timmar/vecka under terminstid samt minst 1 år kvar på dina studier. Arbetstiderna är i huvudsak mån-fre dagtid, även halvdagar förekommer samt möjlighet att arbeta hemifrån och på kvällstid. Då vår arbetsbelastning är varierande kan behovet av din hjälp variera från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel men i gengäld arbetar med eget ansvar och tider som passar dig bäst. Tjänsten planeras att starta början av Augusti alternativt under Maj med uppehåll för sommaren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser på Universitet eller Högskola inom personal/ekonomi/service eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier.
Har du arbetslivserfarenhet inom serviceyrke eller rekrytering ses detta som mycket meriterande, dock är det inget krav.
Det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och engagemang.

Vi tror att du som person är driven, resultatorienterad, gillar när det händer mycket och samtidigt mycket noggrann och nitisk i dina uppgifter. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning, du gillar att hitta lösningar istället för problem. Vidare är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och i team ser vi att du är ansvarstagande och har lätt för att planera din egen tid.

Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Researcher, Rekrytering, Rekryteringsassistent

Sökord: Researcher, Rekrytering, Rekryteringsassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com