Rekryterande bemanningskoordinator sökes till lärarbemanning i Göteborg!

Rekryterande bemanningskoordinator sökes till lärarbemanning i Göteborg!

Är du resultat och serviceorienterad? Engagerad, ansvarstagande och ett brinnande intresse för rekrytering och kundservice? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Vi söker nu en rekryterande bemanningskoordinator till vårt kontor i Göteborg.

I rollen som rekryterande bemanningskoordinator arbetar du med enhetens kandidatinflöde inom området utbildning. Kunderna består av kommuner och privata skolor med tonvikt på ett större funktionsuppdrag för en kommun. I uppdraget arbetar du nära tillsammans med dina kollegor som består av kundansvarig, bemanningskoordinatorer och enhetens affärschef.
Teamet ansvarar tillsammans för en bemanningsjour kl 06.00 - 15.00 helgfri mån-fre.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat; o Schemaläggning och utbokning av lärarvikarier. o Daglig mail och telefonkontakt med våra beställare och konsulter. o Sköter annonsutformning, urval, intervju och referenstagning. Arbetar med research genom vår egen databas, Monster och Linkedin. o Administrativa uppgifter förekommer rörande våra kandidater och konsulter o Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten

Tjänsten är på heltid och kommer starta under december 2020 med eventuellt uppehåll under jullov, du kommer få en grundlig introduktion och utbildning.
Arbetstiderna är varierande under kontorstid, mån-fre kl 06.00-17.00, enligt ett schema som teamet kommer överens om.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med kundkontakt och vi ser det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice, rekrytering eller annan relevant arbetslivserfarenhet.

Din datavana är god och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tempot är ofta högt därför tror vi att du har en hög tålighet mot stress och en förmåga att ta snabba beslut är ett måste. Vi ser också att du är självständig, noggrann och utåtriktad. Vi tror att du har ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang kommer vara en god representant för StudentConsulting. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.
Vidare söker vi dig som är kreativ, gärna med hjälp av digitala verktyg och vill vara en del i utvecklingen av interna arbetssätt och rutiner.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person.

Sökord: bemanning, kordinator, rekrytering, Kundservice

Sökord: bemanning, kordinator, rekrytering, Kundservice
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com