Redovisningskonsult till Guide Revision AB i Jonsereds fabriker

Redovisningskonsult till Guide Revision AB i Jonsereds fabriker

Har du erfarenhet som Redovisningskonsult och söker nu nya utmaningar? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Redovisningskonsult till vår kund Guide Revision. Guide Revision AB är en revisionsbyrå med ca 40 anställda som huvudsakligen verkar i Göteborgsregionen, med kontor i Jonsered och Alingsås. Guide Revision tillhandahåller revisions-, redovisnings - och lönetjänster samt rådgivning inom redovisnings - och skatteområdena. Guide Revision AB är en del av nätverket Baker Tilly. Guide Revision erbjuder en verksamhet med stor framåtanda, kvalité i fokus, omtanke och respekt för individen samt en kreativ miljö.

Guide Revision AB har flyttat till nya och fräscha lokaler i Jonsereds fabriker och du kommer tillhöra redovisningsteamet om 12 kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningskonsult:
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut och årsbokslut
  • Deklarationer
  • Kundkontakt och rådgivning mot kund
Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Guide Revision AB. Tjänsten kommer att starta enligt överenskommelse.

Detta söker vi:
  • Eftergymnasial utbildning inom Ekonomi, gärna Yrkeshögskola inom redovisning.
  • 2-3 års erfarenhet som redovisningsekonom/redovisningskonsult, gärna inom redovisningsbyrå, med god erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Mycket god datorvana.
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självständig, kunskapstörstig, positiv och driven. Du har ett proaktivt arbetssätt och ett kvalitetstänk.

Stämmer ovanstående in på dig? Gör din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se