Redovisningskonsult till Actricia Ekonomibyrå!

Redovisningskonsult till Actricia Ekonomibyrå!

Vill du ta ett kliv i din yrkesmässiga karriär? Vill du dessutom vara en del av ett företag där god hälsa, stimulerande utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsplats värderas högt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Actricia Ekonomibyrå erbjuder helhetslösningar inom ekonomi som förenklar sina kunders företagande och ökar deras lönsamhet. Actricia hjälper små och medelstora företag i alla branscher, hela vägen från bolagsstart till hundratals anställda. Actricia har följt många av deras kunder på tillväxtresan från enmansföretag till mångmiljonomsättning. Detta genom att vara en trygg samarbetspartner som ger personlig och engagerad rådgivning.

Hos Actricia välkomnas du in i en familjär och hemtrevlig miljö där kollegor hjälps åt, stöttar i motgång och gläds med varandra i framgång. Här genomsyras ärlighet och nyfikenhet, både mellan de som arbetar ihop och i mötet med deras kunder och samarbetspartners. Actricia arbetar enligt de globala målen för hållbar utveckling i tre dimensioner: ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Du erbjuds bland annat:
 • Ett företag som arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder som maximalt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, daglig friskvårdstid på arbetstid, pausprogram på datorerna samt kontorsmassage.
 • Löpande kompetensutveckling och trivselskapande aktiviteter.
 • Stimulerande utvecklingsmöjligheter.
Om tjänsten:

Actricia växer och behöver nu utöka sin personalstyrka med en Redovisningskonsult! Som Redovisningskonsult arbetar du brett med redovisning och sköter allt från ax till limpa. Arbetet präglas av personlig service, digitalisering och rådgivning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
 • Faktura och betalningshantering
 • Löpande redovisning
 • Administration och lönehantering
 • Rapportering
 • Upprätta bokslut och årsredovisningar
 • Inkomstdeklarationer och övriga skattefrågor
 • Konsultationer och rådgivning
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Actricia. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider, med möjlighet till flex och att arbeta på distans vid behov. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper! För att trivas i tjänsten behöver du vara en kommunikativ lagspelare med en stark känsla för service. Kollektiva framgångar är för dig lika viktiga som dina egna. Du besitter en självklar förmåga att sätta kunden i fokus samt strävar målinriktat för att varje kontakt ska uppfattas som ett positivt och professionellt bemötande. Med din prestigelösa inställning trivs du som bäst i en dynamisk och förändringsbenägen miljö med högt i tak. Du är självständig i ditt arbete och räds inte för att ta egna initiativ, det är i stället något som driver och motiverar dig. Givetvis är du noggrann, strukturerad och mån av att ditt arbete håller en hög kvalitet!

Vidare ser vi att du:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning
 • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Besitter goda kunskaper i Excel
 • Är bekväm med att använda datorn och telefon som främsta verktyg
Meriterande är:
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • B-körkort
Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Redovisning, Redovisningskonsult, Ekonomi, Ekonom, Redovisningsekonom

Sökord: Redovisning, Redovisningskonsult, Ekonomi, Ekonom, Redovisningsekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com