Redovisningskonsult på deltid till Palliance!

Redovisningskonsult på deltid till Palliance!

Har du erfarenhet av redovisning och söker en tjänst på deltid? Söker du dessutom en tjänst där du har möjlighet att forma och utveckla ditt eget och verksamhetens arbete inom området? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Palliance AB/AS växer och söker nu en redovisningskonsult på deltid som vill vara en del utav företagets fortsatta utveckling! Som redovisningskonsult kommer du vara en nyckelperson i ett team av medarbetare spritt över flera länder och en viktig del i uppbyggandet av Palliance nya huvudkontor i Göteborg. Du kommer jobba självständigt för båda bolagen i Sverige och i Norge, men också tillsammans med deras redovisningsansvariga som är belägna i Norge. Du kommer ha kontakt med Palliances kunder som verkar inom apotekskedjorna och hälsovården samt deras leverantörers ekonomi-avdelningar som är belägna i Europa, Kina och USA.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:
  • In- och utfakturering
  • Bokföring
  • Kassaflöde
  • Momsavräkning
  • Bistå med dokumentationsfrågor för Order & Logistik
  • Rapportering enligt behov
  • Årsavslut tillsammans med redovisningen i Norge
  • Olika projektarbeten, bland annat framtida ERP-System tillsammans med övrigt team.
Anställningen inleds som ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Palliance. För rätt person finns goda möjligheter till anställning internt hos Palliance. Du kommer till en början att arbeta ca 2-3 dagar i veckan och upplägget utav timmar är flexibelt. Tjänsten planerar att starta i maj 2021 eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen krävs det att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete samt goda kunskaper i svenska och engelska. Önskvärt är även att du har en akademisk bakgrund inom ekonomi.

Som person är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra i en miljö som genomsyras av entreprenöranda.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Redovisningskonsult, Ekonom, Konsult, Ekonomi, Redovisning

Sökord: Redovisningskonsult, Ekonom, Konsult, Ekonomi, Redovisning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com