Redovisningsekonom till Thomas Betong

Redovisningsekonom till Thomas Betong

Är du en självgående Redovisningsekonom som brinner för ekonomi och söker nya utmaningar? Då bör du söka denna tjänsten!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker en Redovisningsekonom till vår kund Thomas Betong i centrala Göteborg. Du kommer att tillhöra Ekonomiavdelning som består av ett tiotal medarbetare. I rollen som Redovisningsekonom kommer du vara ansvarig för redovisningen för ett av koncernens svenska systerbolag och en filial i Norge.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Bokslutsarbete
  • Leverantörsfakturor, in - och utbetalningar, momsredovisning, deklarationer och arbetsgivaravgifter.
  • Rapportera till Ekonomichefen
  • Ta fram prognoser
Tjänsten är ett föräldravikariat och du kommer bli anställd som konsult hos StudentConsulting men arbeta ute hos Thomas Betong. Tjänsten är planerad att starta omgående och pågå 1 år framåt med eventuell chans till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • Ekonomisk utbildning.
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av redovisning.
  • God erfarenhet av Officepaketet.
  • Mycket meriterande om du arbetat i Jeeves.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är självständig samtidigt som du gillar att arbeta i team. Vidare är du social, öppen, ansvarsfull och noggrann. I rollen krävs det också att du är trygg i din yrkesroll och arbetar självgående.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder bolaget en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning.

Thomas Betong har ca 350 anställda och en omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Bolaget ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se