Receptionist på 75% till offentlig verksamhet sökes med start november!

Receptionist på 75% till offentlig verksamhet sökes med start november!

Är du tillmötesgående, serviceminded och flexibel? Har du möjlighet att arbeta på 75% from 1 november tom 31 december? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en receptionist på 75% för ett kortare uppdrag som planerar att starta 1 november och sträcka sig till 31 december. Vår kund är en offentlig verksamhet inom företagshälsovård. Företagets syfte är att utveckla arbetsmiljöarbetet för att därigenom ge bättre förutsättningar för ett hållbart arbetsliv.

Som receptionist är du vår kunds ansikte utåt och du kommer ta emot och välkomna alla besökare. Du kommer ansvara för administrativa uppgifter såsom hantering av ärenden via mail och telefon samt inskanning av dokument.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men du kommer arbeta på vår kunds kontor vid Masthugget. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag mellan 07:30-14:30.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är tillgänglig från 1 november tom 31 december och kan arbeta måndag - fredag mellan 07:30-14:30.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett gott bemötande samt är flexibel och noggrann. För att blir framgångsrik i rollen ser vi att du kan arbeta självständigt samt att du är professionell i din yrkesroll.

Låter detta intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com