Rörkonstruktör till WSP

Rörkonstruktör till WSP

Är du Rörkonstruktör och har erfarenhet av Autocad 3D eller Plant 3D? Söker du efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kund WSP söker vi en Rörkonstruktör till deras kontor i centrala Göteborg. I rollen som Rörkonstruktör kommer du att arbeta med tekniska projekt inom piping/rörkonstruktion. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med projektledare och på sikt kommer du få leda delprojekt på egen hand.

Tjänsten är på heltid och planerad att starta efter sommaren men det finns möjlighet att starta innan för dig som önskar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Ett par års erfarenhet av rörkonstruktion inom industrin.
  • Relevant högskoleutbildning.
  • Kunskap inom Autocad 3D och/eller Plant 3D och/eller PDMS eller liknande verktyg.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl skrift som tal.
Har du tidigare arbetat i en konsultroll är detta meriterande.

Som person ser vi att du är självgående, drivande, ansvarstagande och social. Vidare innehar du en god samarbetsförmåga, är idérik, kommunikativ och lösningsorienterad. Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag du urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

WSP är ett av världens ledande analys - och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. WSP har totalt 40 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har WSP 4 000 medarbetare. WSP Process erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom process- och energiindustri. WSP Process är organiserade i tre sektioner: Fordon, Energiproduktion & Distribution samt VA-process & Energigas.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se