Projektledare till Investis Digital i Göteborg!

Projektledare till Investis Digital i Göteborg!

Vill du jobba inom en dynamisk bransch där du får möjligheten till att etablera kontakter runt om i världen? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Investis Digital är inne i en expansiv fas och behöver nu finna en Projektledare till deras kontor i Göteborg! Investis Digital är specialister på digital företags- och investerarkommunikation. Investis Digital är ett internationellt företag som utvecklat och driver webbplatser för över 2 000 börsnoterade företag i Europa och Nordamerika. Inom koncernen finns över 550 kommunikationsspecialister på deras kontor i Göteborg, Helsingfors, London, Bristol, New York, Phoenix och Vadodara, Indien. I Sverige arbetar Investis Digital med över 120 stora och välkända börsnoterade företag på NASDAQ Stockholm.

Som projektledare hos Investis Digital erbjuds du en lärorik och spännande roll där du får möjlighet att etablera kontakter runt om i världen! Du jobbar nära nordiska kunder med projektledning av digitala uppdrag och agerar som spindeln i nätet för deras leveranser av nya webbplatser. Detta innebär att du är länken i projektens samtliga faser där du är med från initial försäljning, till projektering, leverans och lansering. I ett nära samarbete med olika specialister, så som strateger, designers, SEO-experter och webbutvecklare, tar ni fram webbtjänster Investis Digtial erbjuder.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Investis Digital. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år som förväntas starta är under september 2021. För rätt person kan det troligen finnas möjlighet till fast anställning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänster ser vi att:
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring, kommunikation, projektledning och/eller IT
  • Några års erfarenhet av arbete med digitala kommunikationstjänster och/eller annan relevant projektledartjänst
  • Talar och skriver obehindrat på Svenska och Engelska
För att lyckas i rollen ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Det faller sig naturligt för dig att fatta beslut på ett bestämt och metodiskt sätt. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt för att samarbeta med andra.

Passar ovanstående på dig? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: IT, Projekt, Kommunikation, Marknadsföring, Ekonomi

Sökord: IT, Projekt, Kommunikation, Marknadsföring, Ekonomi
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com