Projektledare till Adiga

Projektledare till Adiga

Är du utbildad ingenjör med erfarenhet av att leda produktutvecklingsprojekt? Vill du jobba som projektledare med ansvar för planering, resurstillsättning, kostnadsuppföljning samt budget? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi projektledare till vår kund Adiga i Göteborg. Adiga AB startade 2010 som en konsulterande ingenjörsbyrå inom industrin, då med fokus på konstruktions- och utvecklingsuppdrag. Under åren har de utvecklats och idag arbetar de inom affärsområdena Automotive, Control Systems, Industry, Purchasing och Recruitment. Den här tjänsten är placerad inom området Automotive, vilket innebär att du kommer ingå deras konsultverksamhet. Deras största kunder inom området är företag såsom Volvo och CEVT.

Dina arbetsuppgifter som projektledare kommer vara att:
  • Leda uppdraget genom en tvärfunktionell grupp och säkerställa resultat och leveranser.
  • Ta fram, följa upp och uppdatera tidsplaner för projektet.
  • Driva fram beslut om åtgärder, både i projektet och linjeorganisationen, för avvikelser uppkomna i uppdraget.
  • Rapportera uppdragets läge samt prognos till övergripande projektledare för uppdraget.
  • Kommunicera mål, åtaganden, läge och prognoser för uppdraget.
Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet som projektledare.
  • Erfarenhet från att leda projekt, meriterande om du har erfarenhet inom fordonsindustrin.
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Som person ser vi att du är en utåtriktad och social med goda ledaregenskaper. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och du har förmågan att uppmuntra och stötta andra samtidigt som du kan ställa krav på projektmedlemmarna. Stämmer detta in på dig? Skicka då in din ansökan till oss så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Adiga AB startade 2010 som en konsulterande ingenjörsbyrå inom industrin, då med fokus på konstruktions- och utvecklingsuppdrag. Under åren har de utvecklats och idag arbetar de inom affärsområdena Automotive, Control Systems, Industry, Purchasing och Recruitment. Den här tjänsten är placerad inom området Automotive, vilket innebär att du kommer ingå deras konsultverksamhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se