Projektledande applikationskonsult sökes till Ides AB!

Projektledande applikationskonsult sökes till Ides AB!

Har du tidigare erfarenhet inom konstruktion, systemkonstruktion, el eller processindustrin i system som CAD/CAE? Gillar du högt tempo och vill ingå i ett trevligt och marknadsorienterat konsultteam? Sök din nästa utmaning redan idag!

Information om uppdraget:

Ides AB befinner sig i en expansiv fas och har en ökad efterfrågan på sin programvara och tjänster. På Ides AB har du möjlighet att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som resultat för företaget. Ides AB är ett modernt företag med högt i tak, trevliga kollegor och trivsamma kontorslokaler. Huvudkontoret är beläget centralt i Linköping men företaget har även kontor i centrala Göteborg, Västerås samt Shanghai, Kina.

Nu söker vi dig som är redo att axla din nästa utmaning som projektansvarig applikationskonsult i antingen Linköping eller Göteborg beroende på vart du är boende i landet. Som projektansvarig kommer du att få ansvara för projekt och implementerade av system mot exempelvis stora energibolag. Arbetsuppgifterna innebär att leda projekt både hos nya och befintliga kunder samt vidareutveckla processer och samarbeten med kunder vid införande av företagets system.

Rollen som projektansvarig passar dig som gillar högt tempo och trivs i en social miljö i samverkan med andra människor där du har möjlighet att göra skillnad både för kund och företaget du jobbar för. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du kommer anställas direkt hos Ides AB!

Detta söker vi:
  • Högskoleingenjör eller motsvarande
  • Har tidigare erfarenhet av projektledning, konstruktion, systemkonstruktion el eller process i system som CAD/CAE
  • Har B-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Meriterande om du:
  • Har kunskaper i integrerande av PLM/PDM System
  • Har kunskaper i 3D och BIM.
Som person har du en förmåga att strukturera och leda projekt som du ansvarar för. Du är kommunikativ i samarbete med såväl kunder som kollegor. Vi ser att du brinner för att hjälpa kunder framåt i process och vidareutveckla projekt som du är involverad i. Du trivs att arbeta såväl självständigt som med kollegor internt. Tjänsten innebär stora möjligheter till egen personlig utveckling inom företaget som du styr över.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 okt 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com