Produktchef sökes till Alfasoft!

Produktchef sökes till Alfasoft!

Är du en självgående & ansvarsfull person med entreprenörsanda? Söker du ett jobb där du har möjlighet att utveckla och ta ansvar för ett produktområde? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en produktchef till vår kund Alfasoft. Alfasoft är en distributör av tekniska mjukvaruprogram inom forskning och utveckling. Alfasofts produkter syftar till att bidra till tillväxt, utveckling och ökad konkurrenskraft hos sina kunder, som främst är företag eller institutioner inom forskning och utveckling.

I rollen som produktchef kommer du ha ett produktansvar för producenterna PerkinElmer samt Thermo Fisher. Du kommer leda produktområdet och ta ett strategiskt ansvar för utvecklingen inom området. Tjänsten kommer innebära resor till kund både i Sverige och i Norden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Säljansvar inom produktområdet
  • Utveckla produktområdet och ta in nya producenter inom mjukvaror för laboratorium
  • Bygga upp och underhålla professionell kontakt med ansvariga producenter
  • Budgetansvar
  • Marknadsföring i samarbete med kollegor och producent
  • Stöttning i diverse supportrelaterade uppgifter
Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Alfasoft. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid med möjlighet till flextid. Tjänsten är planerad att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har erfarenhet av försäljning inom kemiområdet, exempelvis erfarenhet av försäljning inom Medtech eller laboratorieutrustning. Du har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn samt den kommersiella sektorn. Det är meriterande med utbildning inom kemi eller biologi samt kunskap inom statistik. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att bli framgångsrik i rollen har du en förmåga att samverka och skapa goda relationer. Du har ett stort driv och engagemang för ditt arbete och är målinriktad. Du trivs i att arbeta i högt tempo samtidigt som du har tålamod i långa processer.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Biologi, Kemi

Sökord: Biologi, Kemi
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com