Processoperatör till en av Sveriges ledande leverantörer av fabriksbetong

Processoperatör till en av Sveriges ledande leverantörer av fabriksbetong

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med och bygga upp det nya Göteborg? Har du tidigare erfarenhet av betongtillverkning? Här har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

I rollen får du chansen att bidra med din kunskap kopplad till betong, teknik och bestämmelser för att kunna leda och övervaka betongmassatillverkning i tillverkningsklass II. Du får också möjligheter att besöka projekt, träffa kunder och själv utvecklas inom ditt yrke! Jobbet är varierande och fabriksnätverket i Göteborg bjuder in till samarbete mellan fabrikerna. All betong tillverkas enligt Europastandard EN 206 och bolaget jobbar hela tiden för att minska sin klimatpåverkan. Våra kunders resultat bygger på kompetens från engagerad personal och vi vill hitta dig som vill vara med och bidra till fortsatt framgång.

I tjänsten som Processoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att tillverka färsk betong med hjälp utav ett datoriserat styrsystem. I tjänsten förekommer också körning av hjullastare och diverse andra arbetsuppgifter som hör tillverkning och underhåll av fabriken till.

Just nu söker vi duktiga processoperatörer bland annat till Kungälv, Ale och Göteborg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta med betong som processoperatör, processtekniker eller har annan relevant erfarenhet från bygg- eller betongbranschen. Vi tror att du har gått klass II-utbildningen inom fabriksbetongtillverkning, har du även klass I är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta som driftledare är det ett stort plus. Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och har fingertoppskänsla.

Stämmer ovan information in på dig? Då ska du ansöka för tjänsten!
Vi intervjuar och rekryterar löpande.

Sökord: Betong, Göteborg, Ale, Kungälv

Sökord: Betong, Göteborg, Ale, Kungälv
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com