Processoperatör till Nynas

Processoperatör till Nynas

Är du tekniskt kunnig och intresserad av processindustrin? Är du dessutom noggrann och säkerhetsmedveten? Titta då närmare på denna tjänst!

Information om uppdraget:

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltläggning. Företaget har huvudkontoret beläget i Stockholm och de två svenska raffinaderierna finns i Göteborg samt i Nynäshamn. På Göteborgs raffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

Som Processoperatör kommer du ingå i en grupp om 5 personer beståendes av 4 processoperatörer samt en truckförare. Jobbet innefattar styra och övervaka PMB (Polymermodifierad bitumen) -anläggningen samt Emulsionanläggningen. Vid behov kan du också få ersätta personal på reningsverket. Du kommer i denna tjänst ha ett nära samarbete med övrig produktionspersonal, laboratoriet, samt planeringsavdelningen. Du får chansen att arbeta självständigt och utveckla dina kunskaper inom produktion.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
  • Köra anläggningarna och producera enligt beställning från planeringsavdelning
  • Driftsanalyser
  • Utöva fortlöpande tillsyn av anläggningarna samt provtagning
  • Housekeeping - hålla ordning och reda
  • Bistå vid avställning av utrustning inför underhåll
  • Utföra enklare underhållsarbete på anläggning
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Nynas. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mellan 07-16. Eventuellt kommer även kvällsarbete att förekomma. Tjänsten är en säsongsanställning som startar 1 mars och pågår till 31 oktober 2023.

Detta söker vi:

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper! Som person är du effektiv, strukturerad och trivs med att arbeta både i team och självständigt. Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang. Du har förmåga att lösa problem av teknisk karaktär och är serviceinriktad. Du kan ta initiativ och har förmåga att lösa flera uppgifter samtidigt. Vi har ambitionen att hitta en kandidat som på ett tydligt sätt delar Nynas värderingar om lojalitet, samarbete och proaktivitet. För att vara framgångsrik inom företaget bör du ha intresse för miljö-, kvalitets- och säkerhetsfrågor.

Vidare ser vi att du:
  • Har studerat på processtekniskt gymnasium, har en yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå och/eller besitter yrkeserfarenhet från processindustri
  • Behärskar svenska, i både tal och skrift
Meriterande är:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Processoperatör, Operatör, Teknik, Driftoperatör, Industri

Sökord: Processoperatör, Operatör, Teknik, Driftoperatör, Industri
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 dec 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com