Processoperatör sökes till Scanlube i Göteborg!

Processoperatör sökes till Scanlube i Göteborg!

Är du en person som är självgående och bekväm med att ta egna initiativ? Är du erfaren operatör och vill utveckla dina kunskaper inom tillverkning och leverans och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt!

Information om uppdraget:

Scanlube är en smörjmedelsfabrik med cirka 40 anställda som till lika delar ägs av Preem AB och Uno-X Mobility. Fabriken ligger i Göteborgs Energihamn och vi tillverkar och distribuerar Texaco smörjmedel till kunder i främst Sverige, Norge, Danmark, Finland, Baltikum och Island. Scanlube har en stark profil inom produktkvalitet, leveranssäkerhet, service och flexibilitet. Våra kärnvärden är kundfokus, miljöomsorg, ansvar, gemenskap och utveckling. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt ISO 45001:2018.

Arbetsuppgifter:

Som Processoperatör blandning kommer du att ingå i ett team för tillverkning och leverans av smörjmedelsprodukter. Tillsammans med teamet ansvarar du för att produktionen genomförs enligt plan samt uppfyller kvalitets- och säkerhetskrav i enlighet med gällande rutiner. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du roterar enligt ett arbetsschema inom arbetsområdena; tillverkningsprocessen; blandningsprocess samt depå och terminal. I rollen kommer du också att fungera som lossningsledare i samband med lossning av bulkfartyg. Vidare har du ansvar över att: produktionsutrustningen, OB, cisterner, tankar, pumpar, ventiler m.m, underhålls på rätt sätt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Scanlube AB. Tjänsten startar så snart vi har hitta rätt sökande och efter överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda kl. 07.00 - 16.00, kväll/helg arbete kan förekomma vid lossning av fartyg. Arbetsplatsen är vid Göteborgs Energihamn.

Detta söker vi:

Är du Scanlubes nya Processoperatör blandning?

Det här jobbet passar dig som framför allt är självgående, ansvarsfull och strukturerad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du har erfarenhet av arbete som processoperatör inom tillverkningsindustrin och som person är du positiv och engagerad, mån om att göra ett bra jobb och har ett professionellt bemötande gentemot kollegor och externa kontakter. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kemisk processindustri och har därmed en naturlig förståelse för vikten av dess säkerhetsrutiner.

Vidare har du god samarbetsförmåga samt stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden. Du är analytisk och noggrann, tar initiativ och har förmåga att lösa flera uppgifter samtidigt. Du är ansvarstagande samt miljö-, kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet som operatör inom produktion eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Gymnasieutbildning. Teknisk inriktning är meriterande.
  • Truckkort är meriterande
  • Grundläggande datakunskap
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
På Scanlube erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Vi ser att du delar och verkar för Scanlubes kärnvärden; Gemenskap, Ansvar, Utveckling, Kundfokus och Miljöomsorg.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Alla ansökningshandlingar hanteras av StudentConsulting, vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sökord: Processoperatör, Operatör, Drifoperatör, Industri, Driftekniker

Sökord: Processoperatör, Operatör, Drifoperatör, Industri, Driftekniker
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com