Praktisera hos StudentConsulting i höst!

Praktisera hos StudentConsulting i höst!

Är du målinriktad, driven och söker praktik till hösten?Är du flexibel och tycker om att arbeta med kunder och service? Nyfiken på bemanning, rekrytering eller försäljning? Nu finns möjlighet att praktisera på StudentConsultings kontor i Göteborg.

Information om uppdraget:

Som praktikant hos oss ingår du i team om 4 personer där du kommer få arbeta med olika delar i rekryteringsprocessen samt utbokning/schemaläggning av vikarier. Där ingår uppgifter som urval, telefonintervjuer, fysiska intervjuer och referenstagning. Utöver det tillkommer uppgifter som schemaläggning, telefon- och mailkontakt med kandidater, konsulter och kunder, avtalshantering samt övriga administrativa uppgifter.

Praktiken kommer vara förlagd måndag-fredag 8-17 på StudentConsultings kontor i Göteborg. Viss flexibilitet med tider finns mellan 06.00-17-00.
Planerad start är slutet Augusti/ början September

Detta söker vi:

Det är meriterande med erfarenhet från serviceroller. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tempot är ofta högt, därför tror vi att du har en hög tolerans mot stress och kan arbeta effektivt. Att ha en förmåga att fatta snabba beslut är ett måste. I gengäld trivs du med att snabbt se resultat av din arbetsinsats och kommer arbeta i ett tätt sammansvetsat team om 4. Vi ser också att du är självständig, noggrann och utåtriktad. Vi tror att du har ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang kommer vara en god representant för StudentConsulting. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.
Du kommer få en grundlig introduktion och utbildning på vårt kontor i Göteborg.

Vill du bli vår nästa kollega och arbeta med branschens nöjdaste kunder? Sök din praktikplats redan idag då vi arbetar löpande med urval och är flexibla med startdatum!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se