Polestar i Göteborg söker norsktalande kundservicemedarbetare!

Polestar i Göteborg söker norsktalande kundservicemedarbetare!

Om du är en entusiastisk person med erfarenhet av kundservice och passion för människor och elbilar som vill vara en del av att förvandla en hel bransch - fortsätt läsa!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu norsktalande kundserviceagenter till Polestar i Göteborg. Polestar bidrar till innovationen mot en mer hållbar bilindustri samtidigt som de utmanar, utvecklar och visar på stor nyfikenhet i branschen.

Det här jobbet ger dig den unika möjligheten att påverka kundupplevelsen i ett nyetablerat globalt teknologiföretag - du kommer att vara med och forma dess historia från första kapitel. Som kundserviceagent är ditt jobb att konsekvent leverera en enastående och personlig kundupplevelse som tillgodoser behoven hos både nuvarande och framtida kunder under hela inköps- och ägarresan. Som Polestars varumärkesambassadör är din kundinriktade roll avgörande för att förbättra det samhälle vi lever i.

Du inspirerar, engagerar och utbildar potentiella kunder och nuvarande ägare genom inkommande och utgående kommunikation, via en rad olika kanaler. Med passion utbildar du kunderna om varumärket och deras produkter. Du vägleder kunder effektivt och professionellt genom en klanderfri serviceupplevelse där du erbjuder användbara och snabba svar för att lösa kundens problem och funderingar.

Teamet arbetar aktivt med feedback för att både utveckla sig själva och för att bidra till att ständigt förbättra kundupplevelsen i syfte att säkerställa att kunderna känner sig värdesatta och får den service de efterfrågar.

Tjänsten är på heltid med start i maj och du blir anställd som konsult hos oss på StudentConsulting.

Detta söker vi:

Denna tjänst innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar för Polestar som konsult. Du får chansen att sitta i toppmoderna och välkomnande lokaler tillsammans med kollegor med många olika nationaliteter och språkkunskaper.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med service i en tydligt kundfokuserad organisation. Du har en förmåga att lära dig, förstå och förmedla svåra begrepp på ett enkelt sätt. Som person tror vi att du är positiv, entusiastisk och passionerad för både människor och eldrivna bilar. Vidare är du driven, nyfiken, ödmjuk och trygg. Du respekterar andra och är en enastående kommunikatör.

Krav för tjänsten:
  • Mycket god förmåga att kommunicera genom tal och skrift på norska och engelska, svenska är meriterande.
  • Körkort
  • Gymnasieexamen
  • Erfarenhet av att arbeta med service av något slag
  • Ostraffad i belastningsregistret
  • God datorvana
  • Möjlighet att arbeta varierade arbetstider där både kvälls- och helgspass ingår.
För att lyckas i rollen som kundserviceagent tror vi att du har ett genuint intresse av att tillhandahålla en professionell kundupplevelse och att du motiveras av att arbeta i ett snabbt, dynamiskt team med förmågan att anpassa, hantera och klara deadlines. Du är en självgående person med ett proaktivt tillvägagångssätt, en problemlösare och en flexibel lagspelare.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts snabbt. Sök därför tjänsten redan idag!

Sökord: Automotive, Göteborg, Norska, Kundtjänst, Kundservice

Sökord: Automotive, Göteborg, Norska, Kundtjänst, Kundservice
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com