PLANit Sweden söker en ekonomiassistent på deltid/extra

PLANit Sweden söker en ekonomiassistent på deltid/extra

Är du studerande och söker en extratjänst inom ekonomi och redovisning? I denna tjänst erbjuds även en heltids sommaranställning - den perfekta kombinationen vid sidan av studiern.

Information om uppdraget:

PLANit Sweden AB utvecklar lednings- och planeringssystem för anropsstyrd persontrafik. Våra system ger ett kraftfullt stöd för den som vill köpa, sälja och planera anropsstyrd persontrafik på ett konkurrenskraftigt sätt. Vi är en liten koncern med 3 bolag som omsätter 70 miljoner tillsammans.

Vi söker nu en ekonimiassistent som kan hjälpa PLANit med redovisningen för deras 3 bolag, tjänsten är på deltid och arbetsuppgifterna består framförallt av redovisning men även övrig ekonomiadministration.

Arbetstiderna är dagtid kl. 8:00-16:30 och arbetspassen är förlagda måndag-fredag. Uppdraget startar med intro så du får en bra upplärning. Vi behöver att du är tillgänglig 2-3 dagar i veckan med start i mitten av mars, där en heltids sommaranställning kan erbjudas. Dagarna man jobbar under terminen är flexibelt. Vidare är engelska ett krav och det är meriterande om du kan danska.

Du kommer under uppdragets gång vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute hos kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha gymnasial ekonomi-bakgrund. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet inom området samt kunskap inom bokföringsprogram. Vidare är du en noggrann och ansvarstagande person som inte är rädd för att ta tag i nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har driv, bra initiativförmåga och vill ta eget ansvar för dina processer. Förmågan att kunna ha många bollar i luften är en förutsättning då det är 3 bolag att redovisa. Vilket kräver att du är stresstålig då det är mycket tydliga deadlines. En tydlig känsla för system och siffror är ett stort plus för denna roll.

Passar denna beskrivning in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi träffar kandidater kontinuerligt och kommer tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com