Order Manager till Heliospectra!

Order Manager till Heliospectra!

Är du idag inköpare eller administratör i början av din karriär? Vill du arbeta i en koordinerande roll med mycket kundkontakt? Trivs du i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu för Heliospectras räkning en Order Manager. Heliospectra är ett marknadsledande företag inom LED belysning för växter och plantor. Företaget har varit verksamma i 12 år och är utnämnda till ett av Sveriges snabbast växande teknologiföretag. Till avdelningen Supply Chain söker vi för deras räkning ett nytt tillskott som vill vara med på deras mycket spännande resa!

Som Order Manager kommer du att arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor. Du kommer att jobba i en koordinerande roll och ha mycket kontakter med kunder, leverantörer liksom kollegor på andra avdelningar. Kontakten sker främst genom telefon/skype samt mail men också via möten. Heliospectra verkar i ett internationellt eko-system och har också medarbetare med olika nationaliteter så mycket av kommunikationen sker på engelska.

Dina huvudarbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Hantering av kund- och inköps-order
  • Dagliga kontakter med kunder och leverantörer
  • Fraktbokning och hantering av fraktdokument
  • Uppföljning och förbättringsarbete av processerna, från beställning till leverans
Detta söker vi:

För att passa in i denna tjänst har du:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område - business-admin, inköp och/eller logistik
  • Arbetat administrativt och med kundorderhantering samt inköp
  • Erfarenhet av och är bekväm med kund- och leverantörs-kontakter
  • Ett stort intresse för service och för kundens behov
Det är meriterande om du har erfarenhet inom inköp, materialplanering och/eller orderhantering samt arbetat i affärssystemet Monitor.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och vi tror att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten och på Heliospectra. Som person är du självständig, ordningsam och har en mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Du förstår vikten av att vara noggrann och du har ett öga för detaljer. Vidare är du en initiativrik person som får saker och ting att hända och är mån om att ge kunderna det lilla extra. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos HelioSpectra. Tjänsten kommer att starta enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Stämmer ovanstående in på dig? Gör din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se