Operationsassistent till Primagaz i Stenungsund sökes!

Operationsassistent till Primagaz i Stenungsund sökes!

Har du eftergymnasial utbildning inom logistik och trivs med att arbeta självständigt i en analytisk roll? Då kan Primagaz ha din nästa karriärutmaning!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker en supplychain-assistant/logistikassistent till vår kund Primagaz i Stenungsund. Primagaz levererar kostnadseffektiva och renare gasollösningar till företag och konsumenter. Primagaz är ett hållbart och grönt bolag som arbetar för miljövänliga lösningar.

I din roll som operationsassistent kommer du främst att arbeta med flödesanalyser av produkter och retursystem samt hur dessa kan optimeras och förbättras i kedjan från produktion till kund. Arbetsuppifterna kommer även att vara att hantera produktionsdata såsom materialplanering och analys av produkter för att underlätta beslut för personal. Du kommer även att arbeta med distributionslogistik för att bygga upp sälj- och operationsplaner där kapacitetsplanering är en central del. Du kommer att ha stor frihet och möjligheter att komma med förslag och förbättringssystem samt analysera verksamhetens behov.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning direkt hos Primagaz. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda kontorstid måndag till fredag med möjlighet till flex. Urvalsprocessen sker löpande och anställningen planeras att starta under okt-dec beroende på eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:
  • Du har en eftergymnasial, akademisk bakgrund inom teknisk logistik.
  • Erfarenhet från internlogistik och gärna även externlogistik från exempelvis transportsektorn eller en producerande anläggning.
  • Stark analytisk förmåga.
  • Goda kunskaper i Excel och i något affärssystem, såsom SAP.
  • Körkort samt bil då tjänsten är förlagd i Stenungsund.
Meriterande för tjänsten är om du har liknande erfarenhet från branschen.

Som person är du analytisk och trivs med att arbeta självgående och vill vara en nyckelspelare på företaget. Vi letar efter dig som agerar på egna initiativ, tänker proaktivt och har ett systematiskt tillvägagångssätt. Då du blir en del av ett mindre, sammansvetsat team tror vi att du är flexibel, social och har en stark vilja att lära dig. Du ska trivas med att arbeta i industri- och fabriksmiljön!

Om arbetsgivaren:

Primagaz Sverige levererar kostnadseffektiva och renare gasollösningar till företag och konsumenter i hela landet. För tusentals företag över hela landet är gasol är en naturlig del i det dagliga arbetet. Det är en flexibel och säker energikälla oavsett om det gäller matlagning, bekämpning av ogräs, takläggning, truckbränsle eller något helt annat. Även konsumenter har stor glädje av vårt stora sortiment av gasolflaskor till grillar, terrassvärmare, trädgårdsarbete och gör-det-själv-arbeten. Primagaz Skandinavien är ett dotterbolag till SHV Energy, som är ett av världens ledande gasolföretag. Vårt nära samarbete med SHV Energy och deras aktörer i 28 länder säkerställer att vi kan vara först med nya lösningar och aktuell kunskap. Detta bidrar till att ge våra kunder en bättre produkt och konkreta besparingar, både vad gäller resultatet och klimatredovisningen.

Sökord: Externlogistik, Internlogistik, Assistent, Supply-chain, Logistik

Sökord: Externlogistik, Internlogistik, Assistent, Supply-chain, Logistik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com