Nu söker vi dig är tysktalande och vill jobba med försäljning!

Nu söker vi dig är tysktalande och vill jobba med försäljning!

Har du erfarenhet av service eller försäljning? Talar du tyska flytande och trivs med att jobba mot tydliga mål? Har du dessutom ett intresse för golf? Har du svarat ja på samtliga frågor så har vi nästa steg i karriären redo för dig!

Information om uppdraget:

Bokningsplattformen Greenfee365.com expanderar och söker nu förstärkning av säljare på företagsavdelningen. Här får du alla verktyg du behöver för att utvecklas som säljare och en grym grund att stå på.

Som säljare kommer du i första hand att använda telefonen som verktyg när du informerar om medverkan på GreenFee365s internationella marknadsplats, här säljer golfklubbar sina starttider på elva olika språk.

Du kommer att ha kontakt med beslutsfattare på golfklubbar i Europa, med fokus på Tyskland. Du arbetar med hög aktivitet och alltid med nöjd kund som mål.

GreenFee365 erbjuder en fast månadslön + ett generöst bonussystem. Därtill får du friskvårdsbidrag och resebidrag. Företaget har kollektivavtal med Unionen. GreenFee365 har regelbundet gemensamma frukostar och om man känner för det kan man koppla av med en pingisrunda på rasten. Du får arbeta i en trivsam och modern miljö med närhet till kommunala medel.

Detta söker vi:

Du är/har:
Driven, resultatinriktad och trivs med uppsatta mål
Har jobbat med service eller försäljning tidigare
Trivs med att använda telefonen som främsta verktyg
Talar flytande tyska, svenska är meriterande men inte ett krav
Ostraffad i belastningsregistret

Har du ett golfintresse är det förstås extra kul!
Sammanfattningsvis är du positiv, initiativrik och brinner för att skapa goda affärer och samarbeten.

Sökord: Tyska, Internationell försäljning, Golf, Företagsförsäljning, Telefonförsäljning

Sökord: Tyska, Internationell försäljning, Golf, Företagsförsäljning, Telefonförsäljning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com