Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till globalt företag!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till globalt företag!

Har du ett brinnande intresse för kundservice samt att jobba mot en deadline? Vill du jobba inom ett globalt och välkänt företag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta hos vår kund som är ett globalt och innovativt företag. Arbetet sker mot den nordiska marknaden så det är av vikt att du behärskar norska samt engelska bra i skrift och tal. Abetsuppgifterna består framförallt av att besvara frågor via telefon, mail och chatt. I arbetsuppgiterna ingår även att ge kunder råd och återkoppling samt att kontinuerligt arbeta med feedback och förbättring. Du kommer även arbeta proaktivt med försäljning genom att fånga upp nya spår som kan leda till ökad försäljning för verksamheten. Det ingår även administrativa uppgifter.

Vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstider då arbetstiderna kan variera mellan dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är belägen i Torslanda. Uppdraget är en bemanningstjänst med start i början av juni, du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos kunden.

Detta söker vi:

Till rollen som norsktalande kundtjänstmedarbetare söker vi framförallt dig som är en engagerad och driven person. Du motiveras av att få vara en del av ett innovativt företag och att få bli en viktig medlem i teamet. Därav är det av vikt att du är teamplayer. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett krav att du har erfarenhet av kundtjänst och kan uttrycka dig väl i norska och engelska i både tal och skrift. Du behöver dessutom vara flexibel, lösningsorienterad och motiveras av att nå goda resultat. Det är högst meriterande om man har tidigare erfarenhet av försäljning samt har bott i Norge och/eller ett engelsktalande land.

Vi önskar ansökningar på engelska. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com