NCC söker dig med industribakgrund!

NCC söker dig med industribakgrund!

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med att bygga upp nya Göteborg? NCC i Tagene söker just nu fler kollegor till deras stenkrossanläggning.

Information om uppdraget:

NCC Industrys verksamhet omfattar produktion av stenmaterial och asfaltprodukter, pålningsarbeten samt beläggningsuppdrag. Företaget expanderar och söker just nu nya kollegor till anläggningen i Tagene på Hisingen.

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist innebär att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete i stenkrossanläggning.

Vi tror att du som söker har en maskinteknisk bakgrund, och mycket meriterande med svets- och reparationskunskaper.

Tjänsten innebär arbete i varannan veckas tvåskift.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt hos NCC. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: svetsare, grävmaskinist, processoperatör, processteknik,

Detta söker vi:

Du har hög arbetskapacitet och god samarbetsförmåga, samt även är självgående och kreativ.
Du är flexibel och positiv till att vid behov hjälpa till inom andra arbetsområden än ditt egna. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.

B-körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren:

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com