Meriterande studentjobb på välkänt företag inom IT!

Meriterande studentjobb på välkänt företag inom IT!

Är du studerande inom IT/teknik och söker ett deltidsjobb vid sidan av studierna? Vill du krydda ditt CV med ett välkänt varumärke inom branschen? Då har vi deltidsjobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker ytterligare IT-tekniker till vår kund CGI. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att byta operativsystem från Windows 7 till Windows 10 och du kommer informera användaren om nya plattformen. I rollen som IT-tekniker kommer du ingå i ett team där ni planerar tillsammans och åker ut till CGI's kunder. Kunderna kan befinna sig på andra orter och du behöver därför vara öppen för att resa. Du kommer få en utbildning och introduktion hos CGI inom Windows samt enklare fel som kan uppstå vid byte av operativsystem.

Vi ser gärna att du kan jobba minst 2 vardagar i veckan, det finns även möjligheter att jobba oftare för den som önskar. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men du arbetar ute hos CGI och deras kund. Tjänsten är planerad att starta så fort vi hittat rätt person och pågår fram till v.50 med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Är studerande, gärna inom IT-området.
  • Har god datorvana, gärna av Windows 10, One Drive och Office 365.
  • Talar flytande svenska
Som person ser vi att du är pedagogisk, ansvarsfull och utåtriktad. Det är viktigt att du är social och att du vågar tala i grupp då arbetet till stor del kommer gå ut på att kommunicera nyheterna i den nya plattformen för de användare som får sina datorer installerade.

Stämmer ovanstående in på dig? Skicka i sådana fall ditt CV redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se