Medarbetare sökes till livsmedelsproduktion!

Medarbetare sökes till livsmedelsproduktion!

Vi söker dig med ett intresse för livsmedelsproduktion och som är redo för en ny utmaning. Stämmer detta in på dig? Fortsätt då att läsa nedan!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en medarbetare till Styckmästarns livsmedelsproduktion i Gamlestaden.

Dina arbetsuppgifter:

Som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta i kryddrummet. I rollen ingår uppgifter såsom att väga, krydda utifrån recept samt paketering av kött. I rollen är det viktigt att vara hygienmedveten och noggrann. Du kommer att ingå i ett litet team och en god samarbetsförmåga efterfrågas.

Arbetet kommer att ske i ett kyllager och är en heltidstjänst. Produktionen är öppen dagtid från Söndag - Fredag och schemat kommer att vara varierande dagar under veckan.

Start omgående enligt överenskommelse, och är en långsiktig tjänst.

Du kommer under din provanställning att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd som konsult till Styckmästarn, och därefter mycket goda möjligheter till en direktanställning.

Detta söker vi:

Vi tror att du är noggrann, har hög arbetsmoral och tar stort personligt ansvar i din yrkesroll.
Du har en förståelse för hela produktionsledet, och intresse för livsmedelsproduktion.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com