Marknadskoordinator till Heliospectra!

Marknadskoordinator till Heliospectra!

Söker du en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter? Har du erfarenhet av praktisk såväl som strategisk utveckling och genomförande av marknadsföringsaktiviteter? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Heliospectra är en marknadsledare inom intelligent LED-belysning, tjänster och ljuskontrollsystem för växtforskare och kommersiella odlare. Deras vision är att ge odlare möjlighet att på ett konsekvent och hållbart sätt producera grödor av högsta kvalitet. Heliospectras lösningar ökar effektiviteten på livsmedelsproduktionen, minskar energikonsumtionen, reducerar produktionsspillet och samtidigt producera grödor av högre kvalitet som ser bättre ut, smakar bättre och håller längre.

Läs gärna mer om Heliospectra genom att besöka deras hemsida: www.heliospectra.com

Som Marknadskoordinator ansvarar du för att koordinera och samordna olika marknadsinsatser - från kampanjer och event till löpande produktion av innehåll som utgör Heliospectras marknadsföring. Du är en central person som både leder och stöttar i det dagliga arbetet. Med en helhetssyn över de aktuella kampanjer och aktiviteter som pågår håller du i trådarna för att se till att arbetet fungerar smidigt och enkelt för alla inblandade. Här får du möjlighet att få vara med och ta strategiska beslut i kombination med praktiskt verkställande av dessa. Det är en bred roll i en internationell miljö där det finns stora möjligheter att ta mycket ansvar och utvecklas inom området.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
 • Praktisk och strategisk utveckling och genomförande av marknadsföringskampanjer
 • Generera innehåll för kommunikations- och marknadsföringsinsatser, inkluderat säljmaterial, hemsida och sociala medier.
 • Samarbeta med externa marknadsbyråer vid olika kampanjer
 • Samla in, analysera och rapportera resultat från marknadsföringsaktiviteter
 • Koordinera och genomföra event
 • Säkerställa att samtligt marknadsföringsmaterial är i linje med Heliospectras varumärkesidentitet
Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Heliospectra. För rätt person finns stora möjlighet till intern anställning efter konsultperioden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider, med möjlighet till flex. Vissa resor kommer att förekomma, även att jobba utanför kontorstider vid behov. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
 • Relevant eftergymnasial utbildning, antingen på Högskola eller Yrkeshögskola
 • Minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet inom hantering av marknadsföringsprocesser B2B, företrädesvis inom liknande bransch
 • Tidigare arbetat i Adobe-programmen, främst PhotoShop och InDesign. Kunskaper i Hubspot ses som meriterande.
 • Talar och skriver flytande i Svenska såväl som Engelska. Annat europeiskt språk ses som meriterande.
Du är en nyfiken person med en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Du har ett kreativt tänk och förmågan att arbeta självständigt såväl som en del av ett team. Du trivs med mångsidiga arbetsuppgifter där du presenterar bra även under press och korta deadlines. Struktur, ordning och reda är en självklarhet för dig likväl som att ta egna intiativ och komma med idéer.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Marknadskoordinator, Marknadsföring, Marknadsförare, Kommunikation, Event

Sökord: Marknadskoordinator, Marknadsföring, Marknadsförare, Kommunikation, Event
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com