Marknads- & Ekonomiassistent sökes på heltid!

Marknads- & Ekonomiassistent sökes på heltid!

Har du erfarenhet av marknad & ett intresse för ekonomi? Vill du ha en delad tjänst där du kommer få arbeta med dels med marknadskanaler som sociala medier, nyhetsbrev & mässor, men även med redovisning? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en marknads- & ekonomiassistent till vår kund i Västra Frölunda. Vår kund utvecklar, tillverkar och marknadsför säker radiostyrning för industriellt bruk. Nu växer de och behöver extra stöttning på både marknad och ekonomi. Vi ser därför att du har någon form av erfarenhet eller utbildning kopplat till markandsförning då större delen av tjänsten består utav detta. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Uppdatera profil på sociala medier
  • Skrivande av nyhetsbrev
  • Optimera Google Ads
  • Förbereda och projektleda mässor
  • Löpande redovisning
  • Administrera olika typer av ärenden
  • Iordningställa fakturaunderlag
  • Handlägga reseräkningar och utlägg
Detta är en rekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli direkt anställd av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse för marknadsföring och ekonomi med ett sinne för siffror. Dina arbetsuppgifter består av att främst arbeta löpande med företagets markandskanaler - ansvara för nyhetsbrev, sociala medier, Google Ads, men också att hålla i event och andra typer av mässor. Utöver de marknads relaterade arbetsuppgifterna kommer du även att jobba med löpande redovisning i form av fakturor, betalning, påminnelser och kundreskontra. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av 365 Dynamics eller Pyramid.

För att klara av arbetsuppgifterna ser vi också att du som person är strukturerad i ditt sätt att jobba samt trivs med att ta ansvar. Du är noggrann, flexibel och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du kommer till en början stötta nuvarande ekonomiansvarig som på sikt kommer gå i pension, därför finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Sökord: Marknadsassistent, marknad, marknadsföring, Redovisning, bokföring, Ekonomiassistent, Redovisningsassistent, Ekonom,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com