Mätningstekniker till konsultbolag inom bygg & anläggning

Mätningstekniker till konsultbolag inom bygg & anläggning

Har du erfarenhet av mätteknik och arbetat inom bygg-eller anläggningsbranschen? Söker du nya utmaningar? Se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Mätningstekniker för vår kunds räkning. Vår kund är ett tekniskt konsultbolag inom bygg & anläggning och erbjuder tjänster inom bland annat inmätning, utsättning och projektering.

I rollen som Mätningstekniker kommer du arbeta med mättjänster för alla typer av bygg - och anläggningsprojekt. Du kommer inneha en övergripande roll och på sikt kan du komma att ha ansvar över ett arbetslag.

Dina arbetsuppgifter innebär att du ena dagen kan sätta ut för schaktning eller mängdning, och nästa dag jobba med kontrollmätning av spårrörelse eller sätta ut väggarna på en byggnad i ett nytt bostadsområde.

Som mätningstekniker är det ofta du som är länken mellan arbetsledare och hantverkare hos kunderna. Du har kontorsplats på kontoret i Lerum och dina kunder finns i Göteborgsområdet och du kommer tillhöra en grupp om ca 30 kollegor.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning direkt hos vår kund. Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerar att starta enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet inom mätteknik och du har en bakgrund inom bygg - eller anläggningsbranschen. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom mätteknik, byggteknik eller annat relevant område. För tjänsten krävs att du innehar B-körkort.

Som person är du är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull. Vidare har du en god social kompetens och du är bra på att skapa goda relationer.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com