Mätningstekniker till konsultbolag inom bygg & anläggning

Mätningstekniker till konsultbolag inom bygg & anläggning

Har du tidigare arbetslivserfarenhet av mätteknik eller är du nyexaminerad inom området? Om inte, arbetar du inom bygg-eller anläggningsbranschen? Se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Mätningstekniker för vår kunds räkning. Vår kund är ett tekniskt konsultbolag inom bygg & anläggning och erbjuder tjänster inom bland annat inmätning, utsättning och projektering.

I rollen som Mätningstekniker kommer du arbeta med mättjänster för alla typer av bygg - och anläggningsprojekt. Som mätningstekniker är det ofta du som är länken mellan arbetsledare och hantverkare hos kunderna. Du har kontorsplats på kontoret i Lerum och dina kunder finns i Göteborgsområdet och du kommer tillhöra en grupp om ca 30 kollegor.

Dina arbetsuppgifter innebär att du ena dagen kan sätta ut för schaktning eller mängdning, och nästa dag jobba med kontrollmätning av spårrörelse eller sätta ut väggarna på en byggnad i ett nytt bostadsområde.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning direkt hos vår kund. Tjänsten planerar att starta enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en bakgrund inom bygg-eller anläggningsbranschen alternativt har du en akademisk utbildning inom mätteknik, byggteknik eller annat relevant område. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat som mätningstekniker. För tjänsten krävs att du innehar B-körkort.

Som person är du är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull. Vidare har du en god social kompetens och du är bra på att skapa goda relationer.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se