Ledigt extrajobb på logistikterminal!

Ledigt extrajobb på logistikterminal!

Är du en arbetsvillig student som söker ett deltidsjobb på eftermiddagar/kvällar? Trivs du i lagermiljö och i nära samarbete med kollegor? Då kan detta vara ditt nästa extrajobb!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu peppade personer som vill arbeta extra som terminalarbetare i Härryda. Arbetsuppgifterna består av sortering av paket och gods på en logistikterminal och innehåller en hel del tunga lyft och ett högt arbetstempo.

Tjänsten är på deltid och arbetspassen är förlagda kl. 10.00-17.30 och ca kl. 13.30-22.00, enbart på vardagar. En del arbetspass kan fastställas med kort varsel så vi ser gärna att du är flexibel och tillgänglig för att hoppa in vid akuta behov. Uppdraget beräknas starta omgående och du får en betald introduktion i samband med start.

För detta uppdrag kommer du vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel. Du är uthållig, pålitlig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är noggrann, stresstålig och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en mycket god fysik och att du inte är rädd för att ta i.

Arbetsplatsen präglas av en kamratlig stämning och nära samarbete kollegor sinsemellan, vilket du också kommer bidra till.

Krav för tjänsten:
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vilket kan vara studier eller annat jobb
  • Kunna jobba 2-3 pass i veckan (kl. 13.30-22.00 mån-fre)
  • God fysik då det förekommer tunga lyft
Låter detta spännande? Sök redan idag då behovet är omgående och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!

Sökord: Terminalarbete, Lager, Plock, Sortering, Extrajobb

Sökord: Terminalarbete, Lager, Plock, Sortering, Extrajobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com