Landskapsarkitekt till Adwice markkonsult

Landskapsarkitekt till Adwice markkonsult

Har du erfarenhet av arbete som Landskapsarkitekt? Vill du arbeta i en ansvarsfull och bred roll inom ditt område? Se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Landskapsarkitekt till vår kund Adwice markkonsult. Adwice är en mark - och landskapsarkitektbyrå som skapar vackra och funktionella utemiljöer där människor möts och trivs. De erbjuder sina kunder hela kedjan från skissförslag och kostnadsberäkning till färdiga ritningar, byggledning samt besiktning. Adwice sitter i fräscha lokaler vid Nya varvet och är 7 anställda.

I rollen som Landskapsarkitekt får du möjlighet att arbeta brett och ta mycket ansvar. Du kommer att arbeta med detaljprojektering i AutoCAD och du kommer arbeta i team tillsammans landskapsingenjörer.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudetConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning direkt hos Adwice. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 med möjlighet till flextid.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten:
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet i rollen som landskapsarkitekt
  • Arkitektutbildning
  • Kunskap i AutoCAD
Det är meriterande om du tidigare arbetat på en arkitektbyrå. Som person ser vi att du har en konstnärlig känsla och är kreativ. Du är social och gillar arbeta i team och du kommer gärna med idéer och förslag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se