Lagerpersonal med truckkort sökes för ett kortare uppdrag!

Lagerpersonal med truckkort sökes för ett kortare uppdrag!

Söker du heltidsjobb med start omgående och innehar truckkort? Trivs du med att jobba aktivt i en tempofylld miljö? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som vill jobba heltid som lagerarbetare ute hos vår kund i Högsbo.

Du kommer att arbeta på ett brädlager med orderplock tillsammans med ca 10 andra medarbetare. Uppdraget startar omgående och pågå under april och maj.

Arbetstiderna är måndag-fredag, 9-18.

Detta söker vi:
  • Har truckkort
  • Är positiv som person
  • Har lätt för att samarbeta med kolleger i en större organisation
  • Gillar att arbeta fysiskt
Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra truck sedan tidigare. Som person är du driven och har en positiv inställning. Du trivs med att jobba i grupp och ta ansvar för ditt eget arbete. I och med att du jobbar aktivt med kroppen och att det förekommer tunga lyft, är det viktigt att du har en god fysik. Du är flexibel med din tillgänglighet då du kan behövas med kort varsel ute hos kunden. Som konsult hos oss blir du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos vår kund.

Sök redan idag, då vi arbetar med löpande intervjuer och urval och kommer tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com