Lagermedarebetare sökes i Göteborgsområdet med omnejd!

Lagermedarebetare sökes i Göteborgsområdet med omnejd!

Är du truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete? Ät du effektiv och uppskattar fysiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi nämligen stjärnor för kommande uppdrag inom lagerarbete!
För dig är StudentConsultings kärnvärden en självklarhet och du lever efter att skapa Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. För att passa för tjänsten krävs det att du är efektiv, uppskattar fysiskt arbete och har truckkort. Arbetsuppgifterna kommer innefatta typiskt lagerarbete och det är viktigt att du är snabblärd samt har viss erfarenhet sedan tidigare. Arbetet sker i högt tempo så det är viktigt att du arbetar både effektivt och noggrant.

Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som uthyrd konsult till vår samarbetspartner. Arbetsplatser kan variera inom Göteborg, Kungälv och Mölndal.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst så ser vi helst att du studerar eller ha en annan sysselsättning om minst 50%. Bu behöver ha truckkort och minst 6 månaders arbetslivserfaenhet av att arbeta på lager. Utöver detta behöver du prata flytande svenska.

Du ska även:
  • ha hög arbetsmoral
  • vara fysiskt stark och vara van att arbeta i högt tempo
  • vara punktlig och noggrann
  • som person ha lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.
Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: lagerarbete, extra, student, truck, lager

Sökord: lagerarbete, extra, student, truck, lager
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com