Lagermedarbetare med truckkort A-B sökes för heltidstjänst!

Lagermedarbetare med truckkort A-B sökes för heltidstjänst!

Har du erfarenhet av att köra höglyftstruck och skjutstativ? Har du lagervana sedan tidigare och vill jobba på en av nordens största lagerterminaler? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi engagerade och initiativtagande lagermedarbetare till ett lager i Landvetter. Som lagermedarbetare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team. Vår kund är ett stort och välkänt företag inom logistiken som ständigt växer och utvecklas. Arbetet innebär lastning och lossning av in- och utgående gods. Arbetstiderna varierar mellan dag- och kvällsskift.

Krav:
  • Minst 6 månaders erfarenhet av aktivt lagerarbete inklusive truckkörning
  • Erfarenhet av varuplock
  • God förmåga att läsa och kommunicera på svenska
  • Truckbehörighet A-B
  • Fläckfritt brottsregister
Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare på detta uppdrag behöver du vara initiativtagande och effektiv. Du ska vara en person som arbetar med ett systematiskt tillvägagångssätt det vill säga planerar i förtid och gör tydliga prioriteringar. Du behöver vara noggrann och en lagspelare som är van att arbeta självständigt såväl som i team.

Tjänsten är på heltid och du blir anställd av StudentConsulting.

Är du den personen vi söker? Sök idag! Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com