Laboratorietekniker till TEXEL!

Laboratorietekniker till TEXEL!

Vill du vara med på resan för att utveckla framtidens batteri? Trivs du på ett mindre bolag och med start-up miljö? Brinner du dessutom för att vår planets biologiska mångfald bevaras? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

TEXEL grundades av Lars Jacobsson med en vision om att hitta ett förnybart, effektivt och smart batteri. TEXELs batterilösning är 100 procent förnybar och är banbrytande på marknaden. Med innovativ teknik och fokus på en grönare och mer hållbar framtid har TEXEL bland annat blivit utvald finalist i Postcode Lotteries Green Challenge 2019 som är en av världens största tävling för hållbart entreprenörskap.

Rollen som Laboratorietekniker innebär att du kommer att få delta i uppbyggandet av laboratoriet och att du får ta mycket egna initativ. Tjänsten är således varierande och utmanande och medför att du vågar tänka utanför boxen.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Under ledning av projektledare driva testning och laboratoriearbete
  • Bygga speciallösningar för testning
  • Utföra tester på material och batteridemonstrationer
  • Ansvara för laboratoriet tillsammans med verkstadspersonal
  • Vara en del i teknikteamet och samkoordinera samt stötta med arbetsuppgifter kopplade till den övriga produktutvecklingen på företaget
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos TEXEL. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta i september.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har några års arbetslivserfarenhet inom laboratoriearbete, exempelvis från kemiindustrin eller liknande
  • Är obehindrad i tal och skrift, både i engelska och svenska
Det är meriterande om du:
  • Har B-körkort
  • Har erfarenhet av att arbeta med uppstart av nya laboratorium eller kvalitetsarbete på laboratorium
  • Har en högskoleutbildning inom Kemi eller liknande
Vi ser att du är en problemlösare som är flexibel, nyfiken, och driven då högsta prioriteringen inom utveckling kan variera från dag till dag. Du har förmågan att själv ta ansvar och strukturera upp ditt arbete. Vidare krävs det att du är noggrann och trivs i en laboratoriemiljö då arbetet kräver ett stort säkerhetstänk gällande den utrustning som tillämpas.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Laboratoriumtekniker, Laboratorium, Kemiindustri, Kemi, Tekniker

Sökord: Laboratoriumtekniker, Laboratorium, Kemiindustri, Kemi, Tekniker
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com