Löneadministratör till livsmedelsbolag i Gamlestan

Löneadministratör till livsmedelsbolag i Gamlestan

Har du tidigare erfarenhet av löneadministration och söker nya utmaningar? Vill du arbeta i en bred roll inom ekonomi/löneadministration? Då bör du läsa vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker för vår kund Styckmästarn i Gamlestan en Löneadministratör.
Företaget har funnits sedan 1940-talet och besitter bred kompetens och en mångårig branschkunskap som skapat produkter i toppklass.
Deras gedigna yrkeskunnighet har gjort Styckmästarn till en trygg samarbetspartner med heltäckande produktutbud från köttdisken.

I rollen som löneadministratör kommer du i huvudsak att arbeta med:
  • Löner
  • Löpande bokföring
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Fakturering
Du kommer arbeta tätt tillsammans med övrig administrativ personal där du även är delaktig i arbetet med månadsbokslut, årsbokslut och skattedeklarationer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar på Styckmästarns kontor i Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. För rätt person finns på sikt möjlighet att bli erbjuden en anställning hos kund. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid och planerad start är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 års arbetslivserfarenhet av löneadministration och innehar ekonomiutbildning på gymnasial nivå. Det är meriterande om du har kunskap i affärssystemet Jeeves samt Visma Lön.

Som person har du en förmåga att sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt och du trivs att arbeta i team såväl som självständigt. Vidare ser vi att du är noggrann och ansvars - och initiativtagande.

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Läs gärna mer om Styckmästar'n här: https://www.styckmastarn.se/
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com