Kvalitetskontrollant sökes till LibaBröd!

Kvalitetskontrollant sökes till LibaBröd!

Är du en strukturerad person som trivs med att jobba efter tydliga mål i en föränderlig miljö? Är du positiv, pedagogisk och behjälplig? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Information om uppdraget:

Du kommer jobba i ett strukturerat ramverk men vi ser gärna att du som person vill blicka utanför detta för att utveckla verksamheten. Som person är du strukturerad och organiserad men också flexibel då du trivs med snabba förändringar. Vi söker dig som både trivs med att utföra kontroller ute i produktionen, men som även uppskattar delen av rollen som är administrativ. I denna roll kommer du leda och utveckla engagerad personal med olika bakgrunder så är det viktigt att du har stark kommunikationsförmåga där du förklarar på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

LibaBröd är ISO 22000 certifierade och går mot FSSC ISO 22000 samt ISO 9001. Vi söker nu en kvalitetskontrollant till LibaBröd i Göteborg- där arbetsuppgiften är att medverka i kvalité och matsäkerhetsaktiviteter/projekt. Detta innefattar bland annat:
  • Vidta åtgärder (tillfälligt stoppa produkter för konsultation med kvalitetsansvarig) i frågor om relaterade till säkerhet och kvalité.
  • Ute på fältet och tar prover.
  • Du kommer ha ansvar över kvalité och mätsäkerhetsaktiviteter/projekt och att de är klara inom utsatt tid.
  • Du kommer ha ett kontinuerligt samarbete med kvalitetsansvarig. Du kommer även rapportera avvikelser och likande ärenden.
  • Rollen innebär även att du kommer stötta QFSM och kvalitetsansvarig med kommunikation mellan inköp och leverantörer angående kravdokument. Här ingår utvärdering av produkter och tjänster samt stötta kvalitetsansvarig i dialog med leverantörer för att specificera kvalité och säkerhetskrav för råvaror.
  • Arbetsuppgifterna innehåller även att jobba tillsammans med QFSM och kvalitetsansvarig med lagliga uppdateringar och tillägg. Vid behov även stötta i att integrera uppdateringar och ändringar.
  • Samla statistik inför möten.
Du kommer under uppdragets gång vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute hos vår kund. Du kommer att arbeta 30h/veckan och arbetspassen är förlagda måndag-fredag. Tjänsten börjar på 75% men det finns möjlighet för att komma upp i 100%. Arbetstiderna är flexibla och du jobbar mellan 8:00-18:00.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har en utbildning inom livsmedelshygien. Det är meriterande om du har minst ett års erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Det är även meriterande om du har studerat och eventuellt arbetat med standarder. Ett krav är att du kan flytande engelska

För att passa i rollen som kvalitetskontrollant tror vi att du är en trygg och självständig person med en positiv attityd. Som person är du även strukturerad, samtidigt som du är flexibel och trivs i ett föränderligt klimat. Du tycker om att samarbeta i team för att hitta lösningar men har heller inga problem med att fatta egna beslut. Du ska tillsammans med dina kollegor vilja föra verksamheten framåt och vara en del av dess utveckling. Stämmer detta in på dig? Då kommer du trivas perfekt på LibaBröd. Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat- så varför inte söka redan idag?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com