Kvalitetschef till Liba bröd!

Kvalitetschef till Liba bröd!

Vi söker en engagerad och trygg kvalitetschef, som vill leda och vidareutveckla kvalitetsarbetet. Du kommer att ha helhetsansvaret för kvalitetsarbetet och att proaktivt driva utvecklingen framåt.

Information om uppdraget:

Liba Bröd har försett Sverige med orientaliskt tunnbröd sedan 1992 och är idag ett av Sveriges snabbast växande storskaliga bageri. Liba bröd söker en person med erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsbranschen och som vill ta klivet att bli en del av Liba Bröds fortsatta tillväxt resa! Liba bröd är certifierade enligt FSSC22000.

Som kvalitetschef för Liba bröd kommer du att ha det övergripande ansvaret för att driva, utveckla och implementera kvalitetsarbetet för produktionen. Organisatoriskt leder du kvalitetsavdelningen och indirekt via produktionscheferna säkerställer gällande rutiner och regler efterföljs och du rapporterar till VD. Därmed har du inget direkt personalansvar och kan i denna roll fokusera mer övergripande på kvalitetsarbetet.

Du ansvarar för samtliga kvalitetsprocesser och en stor del av ditt arbete handlar om att säkerställa att företaget lever upp till kraven i FSSC 22000, samt att krav utifrån lagar, policys, kunders förväntningar och branschens riktlinjer omsätts till rutiner, som implementeras, genomförs och följs upp. Du ansvarar också för produktsäkerheten, underhåll och internrevision av ledningssystemet.

Rekrytering skötas av StudentConsulting och du kommer bli anställd av Liba bröd. Tjänsten startar när vi har hittat rätt sökande och efter överenskommelse. Tjänsten är på 100% och arbetstiderna är förlagda på kontorstid.

Detta söker vi:
  • 5 års praktisk erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsbranschen
  • Gedigen erfarenhet av kvalitetsledningssystem FSSC 22000
Som person ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten. Är bra på kommunikation, kan utrycka dig väl, muntligt såväl som skriftligt. Vidare är du ansvarstagande och vågar fatta beslut och har ett genuint intresse av livsmedelsproduktion och inom bageri.

Stämmer detta in på dig och är redo att testa något nytt? Då kommer du trivas perfekt på LibaBröd. Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: livsmedel, kvalitetsarbete, livsmedelsindustri, Kvalitetsansvarig, Kvalitetschef

Sökord: livsmedel, kvalitetsarbete, livsmedelsindustri, Kvalitetsansvarig, Kvalitetschef
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 juni 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com