Duktig på norska och vill arbeta i svensk/norsk kundtjänst?

Duktig på norska och vill arbeta i svensk/norsk kundtjänst?

Vill du arbeta med kundservice i ett snabbt växande företag?
Vi söker en engagerad och ansvarsfull individ med mycket positiv energi

Information om uppdraget:

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ge service i toppklass. Här kommer dina främsta redskap att vara telefon och dator. Ditt fokus ligger på att ge kunden en så bra upplevelse och service som möjligt och att alltid erbjuda det lilla extra.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt av Club Creo. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Önskvärda erfarenheter och egenskaper:
  • Stort intresse för digital kommunikation och sociala medier.
  • Serviceminded och driven.
  • Positiv och initiativtagande.
  • God samarbetsförmåga
  • Goda kunskaper i norska och svenska i både tal och skrift.
Nu har du möjlighet att få vara med på en rolig resa och en spännande expansion. Detta får du göra i fräscha och nyrenoverade lokaler på Hisingen, mitt emot Stigs Center.
Tjänsten är heltid och arbetstid förlagt under dagtid på vardagar.

Om arbetsgivaren:

Du kommer främst att arbeta med den nystartade pysselklubben Club Creo. Vi agerar för närvarande endast på den svenska marknaden och vårt kontor ligger i Göteborg. Under hösten kommer vi att expandera och börjar då att marknadsföra oss i Norge med Göteborg som bas.

Du kommer även att vara inblandad i andra verksamhetsgrenar inom en solid koncern som består av säkerhetsföretag och fastighetsbolag med god finansiell uppbackning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se