Kundtjänstmedarbetare till Almi

Kundtjänstmedarbetare till Almi

Brinner du för service och entreprenörskap? Har du en bakgrund inom ekonomi och vill arbeta med att vägleda Sveriges entreprenörer? Då bör du söka denna tjänst!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu 3 kundtjänstmedarbetare för ett uppdrag till vår kund Almi med placering i Göteborg. Almis syfte är att medverka till att utveckla små och medelstora företag i hela Sverige genom finansiering, rådgivning och riskkapital. I din roll kommer du informera och vägleda kunder angående företagandets villkor samt om Almis produkter och tjänster, med en tonvikt på lånefinansiering. Du kommer ingå i ett team av 10 kundstjänstmedarbetare och vägledningen sker initialt primärt via chatt men även via telefon och e-post.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer arbeta ute hos vår kund i centrala Göteborg. Planerad start är omgående och förväntad längd på uppdraget är 6-9 månader. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan kl. 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • har kompetens inom finansiering, gärna ekonomisk utbildning eller motsvarande
  • har tidigare erfarenhet inom kundtjänst och extra meriterande är erfarenhet av chatt
  • behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift.
  • är bekväm med att prata företagande på engelska.
Det är meriterande om du har egen erfarenhet av entreprenörskap t.ex. drivit ett eget företag. Som person är du serviceinriktad, initiativrik och nyfiken på att utvecklas inom området entreprenörskap. Du är engagerad, självgående och har en analytiskt förmåga samt lätt att samarbeta med andra.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com