Kundtjänstmedarbetare till Almi

Kundtjänstmedarbetare till Almi

Brinner du för service och entreprenörskap? Har du en bakgrund inom ekonomi och vill arbeta med att vägleda Sveriges entreprenörer? Då bör du söka denna tjänst!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting en kundtjänstmedarbetare för ett föräldravikariat hos Almi till deras kontor i centrala Göteborg. Tjänsten som kundtjänstmedarbetare innebär att informera små och medelstora företag övergripande omkring företagandets villkor samt om Almis produkter och tjänster. Rollen innebär även att man skall förbereda entreprenörer som ska söka finansiering eller rådgivning. Du kommer ingå i ett team av 5 kundtjänstmedarbetare och vägledningen sker via telefon, e-post, sociala medier och chatt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer arbeta ute hos vår kund i centrala Göteborg. Planerad start är omgående och uppdraget kommer pågå i ca. 1 år framöver. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan kl. 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande eller brinnande intresse för företagande och entreprenörskap.
  • Erfarenhet inom kundtjänstarbete.
  • Behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift.
  • Du ska vara bekväm med att prata företagande på engelska.
Det är meriterande om du har egen erfarenhet av entreprenörskap t.ex. drivit ett eget företag. Som person är du serviceinriktad, initiativrik och nyfiken på att utvecklas inom området entreprenörskap och du har en analytisk förmåga. Dessutom är du engagerad, självgående och har lätt att samarbeta med andra. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Almi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill utvecklas och växa. Det kan till exempel vara i etableringsfasen för en entreprenör, det kan gälla ett befintligt företag med potential till tillväxt, det kan vara på ett tidigt idéstadium där både affärsidé och produkten behöver vidareutvecklas eller ett företag med som vill etablera sig på en internationell marknad. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, underkoncernen Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se