Kundsupport till ett nytänkande grossistföretag!

Kundsupport till ett nytänkande grossistföretag!

Besitter du en naturlig förmåga att sätta kunden i fokus? Söker du en tjänst där du ges möjligheten att både utvecklas i din yrkesmässiga karriär och ha kul på jobbet? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Den moderna handeln genomgår en förändring. E-handeln växer varje år och allt fler företag har insett fördelarna med att beställa varor på nätet. Vår kund är ett nytänkande grossistföretag som erbjuder en marknadsplats för livsmedel där producenter kan sälja sina produkter till bland annat restauranger, caféer, butiker med fler. Genom plattformen erbjuder företaget bättre villkor och konkurrenskraftiga och transparenta priser till kunderna.

Företaget fortsätter att växa i snabb takt, både vad gäller nya kunder och sortiment, och söker nu två Kundsupportsmedarbetare till deras huvudkontor i Göteborg! Kontoret är beläget vid Gamlestadens fabriker och det är bokstavligen högt till tak i bägge bemärkelser. Företaget är stolta över att både arbeta med marknadens starkaste och mest högkvalitativa varumärken i kombination med nylanserade varumärken från unga startups och samarbetet med livsmedelsproducenterna ger förmånen att få prova spännande mat och dryck regelbundet. Det finns pingpong-bord, biljardbord, playstation, popcornmaskin, espressomaskin och kaffebar samt obegränsat med dryck och snacks.

Men det är inte därför du vill jobba hos vår kund, utan det är dina framtida kollegor och en omväxlande vardag! Du kommer tillhöra en sammansvetsad grupp som gillar att ha kul på jobbet. Personalstyrkan älskar att utmana traditionella arbetssätt och vill hela tiden utveckla det dom gör och nå målet med att ta producenter och kunder närmare varandra - på alla sätt som går.

Om tjänsten:

I rollen som Kundsupport säkerställer du service i stjärnklass för företagets kunder och leverantörer. Med telefonen och datorn som främsta verktyg ansvarar du över att supportera vid frågor kring t.ex. order, leveranser, priser och utbud från både köpande kund och säljande leverantör. Tjänsten kräver ett stort sinne för service och problemlösning samt vilja att skapa en god kundupplevelse!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du kommer få en direkt anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas i tjänsten behöver du vara en social och utåtriktad person med en stark känsla för service. Du besitter en självklar förmåga att sätta kunden i fokus och strävar målinriktat för att varje kontakt ska uppfattas som ett positivt och professionellt bemötande. Du är noggrann och effektiv i ditt arbete samt har en lösningsorienterad inställning. Vidare ser vi att du jobbar lika bra självständigt som i grupp, du äger gärna ansvar över dina egna arbetsuppgifter likväl som du inser värdet i ett starkt teamarbete.

Vidare ser vi att du:
  • Har erfarenhet av kundservice i någon form
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Har god datorvana och ser inga hinder i att jobba i flera affärssystem på samma gång
  • Behärskar Excel
Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, Kundsupport, Support, Service

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, Kundsupport, Support, Service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com